Over ons

Een zonovergoten terras en twee vrienden met ideeën, dromen en durf. Een jaar later krijgt ons denkwerk vaste vorm: 

TîlLuna Party Rentals

Als jonge Mechelse onderneming richten we ons op verhuur van feestmaterialen. Een feest in eigen tuin? Verjaardagsdrink? Een feestje voor de kinderen? Bij ons bent u aan het juiste adres. 

Zelf garanderen wij nette materialen die na elke verhuur nagekeken worden en regelmatig gereinigd worden. Bij TîlLuna Party Rentals kan u rekenen op een correcte service met aandacht voor uw wensen.

Tevens geloven we sterk in het simpel houden van dingen. Onze prijzen zijn dan ook wat ze zijn: duidelijk. Geen gedoe met prijzen die verschillen bij week-, weekend-, of feestdagen. Geen prijzen die beginnen met 'vanaf'. Ook praktisch houden we het graag simpel. U bestelt een tent met verlichting? Wij installeren alles, zonder extra kosten voor verlengsnoeren, verdeelblokken, ... U bestelt een tent? Geen bijkomende kosten voor opstelling en afbreken van tenten. Ook moet er niemand voorzien worden om mee te helpen.

Geniet in het comfort van uw eigen omgeving van uw feest. Met onze professionele materialen kan u met een gerust hart uw gasten verwelkomen. Tenten, statafels, verwarming, meubilair, verlichting, XL-games, springkasteel … Ontdek op onze webstek alle mogelijkheden en prijzen.

Heeft u specifieke vragen? Niet gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Gemaakt met Mozello - de meest gebruiksvriendelijke websitemaker ter wereld.

 .